UPDATE SimulareXI în contextul SARS-CoV-2

29 martie 2020

Siguranța ta este o prioritate pentru noi!

Având în vedere contextul epidemiologic actual și măsurile luate de autorități pentru a preveni răspândirea infecției cu SARS-CoV-2, Societatea Studenților în Medicină din București, ulterior consultării participanților înscriși până la data de 25.03, a hotărât desfășurarea Simulării Examenului de Admitere, ediția a XI-a, din data de 16.05.2020 pe o PLATFORMĂ ONLINE, creată pentru a întruni cât mai multe din condițiile unui examen de admitere.

Participanții care au efectuat plata până astăzi, 29.03.2020 ora 19:00, vor avea posibilitatea de a li se restitui taxa conform Regulamentului (punctul 3.b., secțiunea ÎNSCRIERE) disponibil pe următorul link: https://simulare.ssmbucharest.ro/regulament/

Echipa de Organizare a analizat sugestiile oferite de participanți prin intermediul formularului de consultare și a stabilit că singura variantă fezabilă de desfășurare este cea prin intermediul unei platforme online. Deși cu toții ne dorim să desfășurăm Simularea în format fizic, acest lucru este imposibil, chiar și la o dată ulterioară. Câteva dintre motivele pentru care Simularea NU se poate amâna ar fi:

Echipa de Organizare depune toate eforturile pentru a transpune condițiile de examen într-o platformă de examen online, creată special pentru această ediție a Simulării, dar și a oferi o calitate superioară altor examene desfășurate online.

De asemenea, participanții vor beneficia și de materiale exclusive, în care sunt prezentate tips&tricks-urile din spatele vieții de student la Facultatea de Medicină, dar și de mini-conferințe organizate de studenți în care pot interacționa, tur virtual prin Facultatea de Medicină, însoțit de explicații istorice și curiozități.

Surprizele nu se încheie aici pentru participanții la Simularea Examenului de Admitere. Toate beneficiile vor fi anunțate în zilele ce urmează, atât pe pagina noastră, cât și pe site-ul oficial al Simulării – https://simulare.ssmbucharest.ro/.

Bucură-te de o experiență unică alături de Echipa Simulării care în această perioadă face toate eforturile pentru a te spijini în drumul tău către succes. Participă la Simulare și testează-ți cunoștințele, rezolvă subiecte care respectă modelul celor de la Admitere, realizate de cadre didactice și acceptă provocarea impusă de pandemie.

În acest moment, dacă ai achitat taxa în valoare de 90 de lei, te așteptăm să îți testezi cunoștințele și să te bucuri de toate surprizele pe care ți le-am pregătit.

Dacă îți dorești să participi, însă nu ai achitat taxa de participare alege una din modalitățile de plată disponibile pe site și încarcă dovada în contul tău. E momentul perfect să rămâi motivat, să îți verifici cunoștințele și să te antrenezi pentru succes alături de noi.

Îți mulțumim pentru înțelegerea și încrederea acordate și îți promitem că toate eforturile noastre sunt orientate către tine și parcursul tău către reușită!

Pagina oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină UMF „Carol Davila”

ÎnscriereContul meuNu te descurci?

Calendar

01
Martie
Lansarea oficială a site-ului Simulării

Așteptarea a luat sfârșit! Participanții care vor să cunoască toate informațiile legate de examenul Simulării pot accesa acum linkurile către „Regulament” și „Întrebări Frecvente”.

01
Martie
Începerea înscrierilor

Începând cu această zi, echipa de organizare dă startul înscrierilor, accesând linkul Înscriere vă puteți crea contul, iar după realizarea plății vă puteți încărca chitanța în secțiunea Contul Meu.

22
Aprilie
Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării

Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament”.

16
Mai
Simularea Examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!