UMFCD Students’ Fair

9 aprilie 2022

Simularea Examenului de Admitere se apropie rapid, însă odată cu aceasta, și toate surprizele pe care ți le-am pregătit. Știm că vei avea parte de o perioadă aglomerată, iar stresul examenelor va deveni din ce în ce mai prezent – de aceea, venim în întâmpinarea ta cu o veste care să te ajute să traversezi mai ușor emoția zilei de 𝟐𝟏 𝐌𝐀𝐈.

Te invităm la 🎊 𝗨𝗠𝗙𝗖𝗗 𝗦𝘁𝘂𝗱𝗲𝗻𝘁𝘀’ 𝗙𝗮𝗶𝗿 🎊 unde vei putea vedea exact ce presupune viața de student la medicină, de la A la Z, direct de la colegii din ani mai mari, pregătiți să te întâmpine și să îți împărtășească din experiențele lor. 

📍Acesta va avea loc imediat după încheierea Simulării, în Palatul Facultății de Medicină, unde te vei putea deconecta de la atmosfera de examen, într-un cadru plăcut, relaxant și prietenos. Vom explora împreună sălile Facultății și îți vom răspunde la toate întrebările pe care le ai despre viața de student:

🗣 Cum te vei putea implica într-unul din numeroasele proiecte de 𝘃𝗼𝗹𝘂𝗻𝘁𝗮𝗿𝗶𝗮𝘁 ale societăților noastre studențești?

🌍 Cum ai putea pleca în 𝘀𝘁𝗿𝗮̆𝗶𝗻𝗮̆𝘁𝗮𝘁𝗲 să studiezi medicina un semestru, un an, sau doar câteva săptămâni pe parcursul verii?

🩺 Cum vei putea participa la activități și workshop-uri hands-on în care să vezi ce presupune latura 𝗰𝗹𝗶𝗻𝗶𝗰𝗮̆ a medicinei, partea de 𝗰𝗲𝗿𝗰𝗲𝘁𝗮𝗿𝗲 sau 𝗰𝗵𝗶𝗿𝘂𝗿𝗴𝗶𝗮? 

Te vom ajuta să descoperi detalii despre toate oportunitățile la care vei avea acces de-a lungul perioadei tale de studiu. Vei avea șansa să afli informații valoroase, de la modalitatea de acordare a primului ajutor grație proiectului „𝗕𝗮𝘀𝗶𝗰 𝗟𝗶𝗳𝗲 𝗦𝘂𝗽𝗽𝗼𝗿𝘁”, și până la organizarea de la zero a unui congres medical internațional, precum „𝗜𝗠𝗦𝗖𝗕” (International Medical Students’ Congress of Bucharest). Noi vom fi alături de tine să îți împărtășim din experiențele noastre și să te ajutăm să afli pe care ți-ai dori să le trăiești și tu – în doar câteva luni. 

Așadar, la fel cum și noi am învățat să îmbinăm utilul cu plăcutul și ne-am dat seama că disciplina este esențială, îți reamintim pe această cale cât de important este să găsești și tu un echilibru între învățatul constant și odihna la fel de necesară. 📚

Așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem, iar dacă încă nu te-ai înscris la Simulare, nu uita că ai timp să faci asta până pe 7 MAI: https://simulare.ssmbucharest.ro

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile, continuă să urmărești pe paginile noastre: 

Mereu alături de tine,

Echipa de Organizare a Simulării Examenului de Admitere

#HaiLaSimulare

Pagina oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină a UMF „Carol Davila” din București

ÎnscriereContul meuNu te descurci?

Calendar

21
Martie
Lansarea oficială a site-ului Simulării

Așteptarea a luat sfârșit! Participanții care vor să cunoască toate informațiile legate de examenul Simulării pot accesa acum linkurile către „Regulament” și „Întrebări Frecvente”.

21
Martie
Începerea înscrierilor

Începând cu această zi, echipa de organizare dă startul înscrierilor! Accesând linkul Înscriere vă puteți crea contul, iar după realizarea plății vă puteți încărca chitanța în secțiunea Contul Meu.

07
Mai
Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării

Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament”.

21
Mai
Simularea Examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!