Testimoniale

21 aprilie 2022

Emoții, minuțiozitate, curiozitate, curaj. Toate acestea caracterizează perfect provocarea impusă de Examenul de Admitere. Te întrebi cum a fost experiența Simulării pentru alți elevi? Ai vrea să afli secretele din spatele momentelor pline de emoții și tensiune din drumul lor către succes?  Știm că necunoscutul poate reprezenta o adevărată provocare, de aceea Echipa de Organizare a Simulării Examenului de Admitere este alături de tine, împărtășind o parte dintre 𝗺𝗮̆𝗿𝘁𝘂𝗿𝗶𝘀𝗶𝗿𝗶𝗹𝗲 𝗮𝗰𝘁𝘂𝗮𝗹𝗶𝗹𝗼𝗿 𝘀𝘁𝘂𝗱𝗲𝗻𝘁̦𝗶 𝗺𝗲𝗱𝗶𝗰𝗶𝗻𝗶𝘀̦𝘁𝗶 𝗱𝗲𝘀𝗽𝗿𝗲 𝗲𝘅𝗽𝗿𝗶𝗲𝗻𝘁̦𝗮 𝗦𝗶𝗺𝘂𝗹𝗮̆𝗿𝗶𝗶. Află mai jos cum poți face față emoțiilor, care sunt elementele cheie pentru a reuși și descoperă cum îți poți transforma temerile în surse veritabile de motivație.

O privire pierdută într-o mulțime de chipuri străine și speriate. Aceasta eram eu, cu nimic diferită față de miile de necunoscuți care mă înconjurau..
Și iată-ma în sala de examen, despărțită de colegii de clasă alături de care îmi revărsasem emoțiile până să intru. M-am uitat în față, în spate: niciun chip cunoscut. Doar un băiat mi-a zâmbit, acel zâmbet ducând în final la o conversație ce s-a dovedit a fi primul moment din acea zi în care inima mea a luat o pauză pentru a-și recăpăta pulsul normal.
În sfârșit, a început Simularea. Mi-am oferit o încurajare, am închis ochii și mi-am strâns pumnii, iar apoi tot ce am făcut a fost să scriu, să citesc, să-mi amintesc. Să-mi amintesc de toată munca depusă și de cât de aproape m-a adus de reușita. Mă imaginam deja la examenul din vară, bucuroasă că am obținut punctajul dorit, strângându-mi părinții în brațe și mulțumindu-le pentru tot sprijinul și suportul acordat. Iar cu acest gând, au trecut cele 2 ore și jumătate în care am parcurs minuțios cele 100 de grile.
Cel mai frumos sentiment a fost când unul dintre supraveghetori m-a întrebat cum a fost și mi-a zâmbit încurajator. Acel zâmbet care spunea „totul va fi bine”. Și chiar așa a și fost.
Simularea s-a dovedit a fi cea care pe lângă că mi-a arătat că pot, m-a motivat să-mi doresc mai mult și să lucrez pentru a compensa orice lacună.
Si iată-mă astăzi, în postura elevei de ieri bucurându-mă de viața de boboc la UMFCD și încercând să aduc o schimbare pentru studenții de mâine.

Voineag Lorena-Gabriela, studentă anul I, Facultatea de Medicină

Disciplină. Acesta este cuvântul cheie când vine vorba de Medicina Militară. Am descoperit acest lucru odată cu participarea la Simularea Examenului de Admitere, experiență care a avut un impact major asupra parcursului meu ulterior. Deși drumul pe care îl are de parcurs un viitor student la medicină militară este solicitant din punct de vedere fizic, examenul de admitere joacă un rol decisiv pentru a fi admis la Institutul Medico-Militar București. Simularea mi-a oferit astfel șansa de a-mi testa limitele, punând la încercare capacitatea de încadrare în timp, abilitatea de a face față stresului, dar și cunoștințele acumulate, pe cele din urmă sedimentându-le.

Sîmbotin Sînziana-Sabina, studentă anul IV, Institutul Medico-Militar

Suntem alături de tine la fiecare pas, de aceea ne dorim ca Simularea Examenului de Admitere să împletească într-o maniera unică toate elementele definitorii ale examenului ce se apropie. Împreună scriem povestea ta!

👀 Descoperă  informații suplimentare despre cea de-a XIII-a ediție a Simulării Examenului de Admitere și rămâi conectat cu toate noutățile despre eveniment accesând unul dintre următoarele link-uri:

Mereu alături de tine,

Echipa de Organizare a Simulării Examenului de Admitere

#HaiLaSimulare

Pagina oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină a UMF „Carol Davila” din București

ÎnscriereContul meuNu te descurci?

Calendar

21
Martie
Lansarea oficială a site-ului Simulării

Așteptarea a luat sfârșit! Participanții care vor să cunoască toate informațiile legate de examenul Simulării pot accesa acum linkurile către „Regulament” și „Întrebări Frecvente”.

21
Martie
Începerea înscrierilor

Începând cu această zi, echipa de organizare dă startul înscrierilor! Accesând linkul Înscriere vă puteți crea contul, iar după realizarea plății vă puteți încărca chitanța în secțiunea Contul Meu.

07
Mai
Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării

Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament”.

21
Mai
Simularea Examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!