Bun venit pe pagina oficială a Simulării Examenului de Admitere!

21 martie 2022

🗣 Fiecare etapă a dezvoltării aduce cu sine noi provocări, iar fiecare provocare acceptată reprezintă un pas înainte. Examenul de Admitere poate părea o adevărată încercare, însă experimentarea unei situații fidele acestei zile poate reprezenta cel mai important pas în pregătirea ta. 

Tocmai de aceea, Echipa SSMB dă astăzi

𝐒𝐓𝐀𝐑𝐓𝐔𝐋 𝐎𝐅𝐈𝐂𝐈𝐀𝐋 𝐀𝐋 𝐏𝐄𝐑𝐈𝐎𝐀𝐃𝐄𝐈 𝐃𝐄 𝐈̂𝐍𝐒𝐂𝐑𝐈𝐄𝐑𝐄 𝐏𝐄𝐍𝐓𝐑𝐔 𝐒𝐈𝐌𝐔𝐋𝐀𝐑𝐄𝐀 𝐄𝐗𝐀𝐌𝐄𝐍𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐃𝐄 𝐀𝐃𝐌𝐈𝐓𝐄𝐑𝐄!

🗓 Așteptarea a luat sfârșit, și suntem bucuroși să anunțăm că Simularea se va desfășura la data de 𝟐𝟏 𝐌𝐀𝐈 𝟐𝟎𝟐𝟐, în format 𝐄𝐗𝐂𝐋𝐔𝐒𝐈𝐕 𝐅𝐈𝐙𝐈𝐂, în mai multe locații din București. 

Pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a te înscrie sunt următorii: 

▪️ Crează-ți un cont pe site-ul oficial al Simulării, https://simulare.ssmbucharest.ro, în secțiunea “Înscriere”;

▪️ Achită taxa de participare în valoare de 120 RON prin una din cele 𝟑 𝐦𝐞𝐭𝐨𝐝𝐞 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐨𝐧𝐢𝐛𝐢𝐥𝐞 (card de credit, transfer bancar sau plata la ghișeu);

▪️ În cazul achitării prin ultimele 2 metode, încarcă în contul personal chitanța doveditoare plății sub forma unei fotografii;

▪️Verifică-ți constant mail-ul, unde vei primi o confirmare a plății 𝐢̂𝐧 𝐝𝐞𝐜𝐮𝐫𝐬 𝐝𝐞 𝟐 𝐬𝐚̆𝐩𝐭𝐚̆𝐦𝐚̂𝐧𝐢 de la încărcarea chitanței pe site-ul Simulării. 

📌 Pentru detalii suplimentare privind procesul de înscriere, dar și desfășurarea Simulării, consultă Regulamentul de pe site-ul nostru: https://simulare.ssmbucharest.ro/regulament/

‼️ Atenție – te vei putea înscrie doar până la data de 𝟕 𝐌𝐀𝐈 𝟐𝟎𝟐𝟐, ora 23:59! 

📈 Nu rata ocazia de a-ți testa cunoștințele acumulate până acum într-un mediu fidel Examenului de Admitere, având oportunitatea de a te evalua în condiții autentice și de a-ți afla poziția din acel moment într-un clasament cu toți participanții! 

Suntem entuziasmați să vă putem fi astfel alături și să vă oferim tot sprijinul de care veți avea nevoie în drumul ales! 

Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile, continuă să urmărești pe paginile noastre: 

Suntem nerăbdători să vă cunoaștem în număr cât mai mare!

Mereu alături de tine,

Echipa de Organizare a Simulării Examenului de Admitere

#HaiLaSimulare

Pagina oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină a UMF „Carol Davila” din București

ÎnscriereContul meuNu te descurci?

Calendar

21
Martie
Lansarea oficială a site-ului Simulării

Așteptarea a luat sfârșit! Participanții care vor să cunoască toate informațiile legate de examenul Simulării pot accesa acum linkurile către „Regulament” și „Întrebări Frecvente”.

21
Martie
Începerea înscrierilor

Începând cu această zi, echipa de organizare dă startul înscrierilor! Accesând linkul Înscriere vă puteți crea contul, iar după realizarea plății vă puteți încărca chitanța în secțiunea Contul Meu.

07
Mai
Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării

Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament”.

21
Mai
Simularea Examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!