PLATFORMA UNIVERSITĂȚII

22 martie 2019

Timpul trece, iar unul dintre cele mai așteptate evenimente se apropie!

Ai făcut primul pas către visul tău și te-ai înscris la Simulare pe site-ul nostru? 
Daca ai deja cont, te anunţăm că în cel mai scurt timp vei primi detalii pe email, pentru a parcurge ultimul pas în vederea participării la cea de-a X-a ediție a Simulării Examenului de Admitere.

Pentru a completa întregul proces este necesar să te înscrii pe platforma Universităţii prin accesarea link-ului ce se găsește în contul dvs. până pe data de 25.04.2019.

Nu uita că în cazul în care nu ai deja un cont pe site-ul nostru este necesar să parcurgi acest pas înainte de a accesa platforma Universităţii.

Îți reamintim că validarea plății se realizează în cel mult 2 săptămâni de la încărcarea dovezii de plată (chitanța) sau achitarea taxei prin intermediul aplicației Euplatesc, indiferent de posibilele confirmări primite în prealabil de la bancă care atestă tranzacția.

Pentru informații suplimentare accesează secțiunea „Întrebări frecvente” sau Regulamentul, disponibile pe site-ul oficial al Simulării: https://simulare.ssmbucharest.ro/ sau vizionează tutorialul video: https://youtu.be/JPHbZ7qFXQI

Pagina oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină UMF „Carol Davila”

ÎnscriereContul meu

Calendar

4
Martie
Începerea înscrierilor

Începând cu această zi, echipa de organizare dă startul înscrierilor, accesând linkul “Înregistrare” vă puteți crea contul, iar după realizarea plății vă puteți încărca chitanța în secțiunea “Contul Meu”.

19
Aprilie
Ultima zi de înscrieri pe site-ul oficial al Simulării

Ultima zi de înscriere pe site-ul oficial al Simulării. Ulterior, pentru a finaliza procesul de înscriere, va trebui să vă realizați un cont și pe platforma Universității. Link-ul platformei îl puteți găsi în contul dvs.

25
Aprilie
Ultima zi de înscrieri pe platforma Universității

Ultima zi de înscriere pe platforma Universității. Link-ul platformei îl puteți găsi în contul dvs. Acest pas este obligatoriu pentru finalizarea înscrierii la Simulare.

18
Mai
Simularea examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!