Plata taxei şi Validarea

21 martie 2019

Conform regulamentului, participanții Simulării sunt obligați să achite taxa de participare în valoare de 80 de lei şi să încarce dovada plății în contul realizat pe site, astfel:

1. Plata online cu cardul prin platforma integrată în contul participantului – nu este necesară încărcarea dovezii de plată. După efectuarea tranzacției, statusul participantului va fi „în așteptare”, urmând ca acesta să devină „validat” odată cu verificarea manuală de către echipa de trezorieri a Simulării (termen maxim de 2 săptămâni de la realizarea plății).

2. Transfer bancar/internet banking – participantul va încărca în contul său ordinul de plată/ screenshot din aplicația de internet banking. După încărcarea dovezii, statusul participantului va fi „în așteptare „, urmând ca acesta să devină „validat” odată cu verificarea manuală de către echipa de trezorieri a Simulării (termen maxim de 2 săptămâni de la încărcarea dovezii de plată).

3. Plata la ghişeul băncii – participantul va încărca în cont poza cu chitanța primită de la bancă. După încărcarea dovezii, statusul participantului va fi „în așteptare „, urmând ca acesta să devina „validat” odată cu verificarea manuală de către echipa de trezorieri a Simulării (termen maxim de 2 săptămâni de la încărcarea dovezii de plată).

Pagina oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină UMF „Carol Davila”

ÎnscriereContul meu

Calendar

4
Martie
Începerea înscrierilor

Începând cu această zi, echipa de organizare dă startul înscrierilor, accesând linkul “Înregistrare” vă puteți crea contul, iar după realizarea plății vă puteți încărca chitanța în secțiunea “Contul Meu”.

19
Aprilie
Ultima zi de înscrieri pe site-ul oficial al Simulării

Ultima zi de înscriere pe site-ul oficial al Simulării. Ulterior, pentru a finaliza procesul de înscriere, va trebui să vă realizați un cont și pe platforma Universității. Link-ul platformei îl puteți găsi în contul dvs.

25
Aprilie
Ultima zi de înscrieri pe platforma Universității

Ultima zi de înscriere pe platforma Universității. Link-ul platformei îl puteți găsi în contul dvs. Acest pas este obligatoriu pentru finalizarea înscrierii la Simulare.

18
Mai
Simularea examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!