Locații de desfășurare

11 mai 2022

Simularea se apropie cu pași foarte repezi, numărătoarea inversă indicând deja mai puțin de 2 săptămâni până la data de 𝟐𝟏 𝐌𝐀𝐈. ⏳

Astfel, dorim să anunțăm cele 2 locații în care aceasta se va desfășura: 

📍 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗠𝗲𝗱𝗶𝗰𝗶𝗻𝗮̆ 𝘀̦𝗶 𝗙𝗮𝗿𝗺𝗮𝗰𝗶𝗲 „𝗖𝗮𝗿𝗼𝗹 𝗗𝗮𝘃𝗶𝗹𝗮” 𝗱𝗶𝗻 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗶 (Bd. Eroii Sanitari, nr. 8; corespunde cu stația de metrou „Eroilor”). 

📍 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗣𝗢𝗟𝗜𝗧𝗘𝗛𝗡𝗜𝗖𝗔 𝗱𝗶𝗻 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗶 (Splaiul Independenței, nr. 313; corespunde, în funcție de locația exactă, cu stațiile de metrou „Grozăvești” sau „Politehnica”). 

Conform Regulamentului, care poate fi accesat prin link-ul https://simulare.ssmbucharest.ro/regulament/ , 𝗿𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝘁̦𝗶𝗮 𝗽𝗲 𝘀𝗮̆𝗹𝗶 𝗮 𝗲𝗹𝗲𝘃𝗶𝗹𝗼𝗿 𝘃𝗮 𝗳𝗶 𝗽𝗼𝘀𝘁𝗮𝘁𝗮 𝗰𝘂 𝟱 𝘇𝗶𝗹𝗲 𝗶̂𝗻𝗮𝗶𝗻𝘁𝗲 𝗱𝗲 𝗦𝗶𝗺𝘂𝗹𝗮𝗿𝗲 – 𝗺𝗮𝗶 𝗲𝘅𝗮𝗰𝘁, 𝗽𝗲 𝗱𝗮𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝟭𝟲 𝗠𝗔𝗜. 

După finalizarea Simulării, vă invităm la „𝗨𝗠𝗙𝗖𝗗 𝗦𝘁𝘂𝗱𝗲𝗻𝘁𝘀’ 𝗙𝗮𝗶𝗿” ce va avea loc la prima locație menționată – Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. Aici, veți avea ocazia: 

➡️ de a descoperi parte din ce presupune 𝗲𝘅𝗽𝗲𝗿𝗶𝗲𝗻𝘁̦𝗮 𝗱𝗲 𝘀𝘁𝘂𝗱𝗲𝗻𝘁 al Facultății de Medicină la Universitatea noastră; 

➡️ de a afla despre toate 𝗼𝗽𝗼𝗿𝘁𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗲 𝘃𝗼𝗹𝘂𝗻𝘁𝗮𝗿𝗶𝗮𝘁 puse la dispoziție de societatea noastră studențească (SSMB), dar și de partenerii noștri;

➡️ de a cunoaște care sunt modalitățile în care vei putea să studiezi temporar medicina și în 𝘀𝘁𝗿𝗮̆𝗶𝗻𝗮̆𝘁𝗮𝘁𝗲 pe parcursul următorilor ani; 

➡️ de a-ți 𝗰𝘂𝗻𝗼𝗮𝘀̦𝘁𝗲 𝘃𝗶𝗶𝘁𝗼𝗿𝗶𝗶 𝗰𝗼𝗹𝗲𝗴𝗶, atât cei de generație cât și cei din ani mai mari. 

Ți-am pregătit foarte multe surprize și te asigurăm că, indiferent de punctajul obținut și starea de spirit pe care o vei avea în urma Simulării, vizita la târgul de proiecte „UMFCD Students’ Fair” îți va oferi o experiență pe care nu trebuie să o ratezi. Suntem nerăbdători să te cunoaștem, să stăm de vorbă, să îți fim alături în provocarea pe care o ai de depășit și să te felicităm pentru progresul și curajul de a fi ajuns atât de departe în călătoria ta. 🎉

👀 Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile, inclusiv publicarea din data de 𝟏𝟔 𝐌𝐀𝐈 𝗮 𝗿𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝘁̦𝗶𝗲𝗶 𝗽𝗲 𝘀𝗮̆𝗹𝗶 𝗮 𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝗰𝗶𝗽𝗮𝗻𝘁̦𝗶𝗹𝗼𝗿, rămâi cu ochii pe paginile noastre de social media:

Mereu alături de tine,

Echipa de Organizare a Simulării Examenului de Admitere

#HaiLaSimulare

Pagina oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină a UMF „Carol Davila” din București

ÎnscriereContul meuNu te descurci?

Calendar

21
Martie
Lansarea oficială a site-ului Simulării

Așteptarea a luat sfârșit! Participanții care vor să cunoască toate informațiile legate de examenul Simulării pot accesa acum linkurile către „Regulament” și „Întrebări Frecvente”.

21
Martie
Începerea înscrierilor

Începând cu această zi, echipa de organizare dă startul înscrierilor! Accesând linkul Înscriere vă puteți crea contul, iar după realizarea plății vă puteți încărca chitanța în secțiunea Contul Meu.

07
Mai
Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării

Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament”.

21
Mai
Simularea Examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!