Întrebări frecvente

SSMB » Întrebări frecvente
Când se va desfășura Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină din cadrul UMF „Carol Davila”?

Ediția a XIII-a a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină din cadrul UMF „Carol Davila” din București are loc pe data de 21 mai 2022.

Cum mă înscriu?

Pentru a vă înscrie trebuie să vă creați un cont pe site, completând formularul de la secțiunea “Înscriere”.

Ulterior, va trebui să plătiți taxa de participare în contul Societății Studenților în Medicină din București, deschis la BRD, sucursala I.C. Brătianu: RO69BRDE410SV72489444100, CUI: 18797296. 

Plata taxei în valoare de 120 lei se poate face prin depunere la ghișeu, transfer bancar prin internet banking, dar și plată online prin intermediul platformei euplatesc.ro integrată în site. Nu se vor accepta alte metode de plată! (de exemplu mandat poștal, cash, etc).

În cazul în care plata este efectuată de către altă persoană decât participantul, vă rugăm să specificați acest aspect în momentul achitării taxei. Când se efectuează plata, indicați numele participantului/participanților pentru care se achită în rubrica “Mențiuni". Pentru plata online prin intermediul platformei euplatesc.ro integrată în site-ul simulare.ssmbucharest.ro, NU este nevoie de menționarea numelui participantului, deoarece în momentul în care participantul intră în cont și accesează secțiunea plată online, numele din cont se va asocia automat cu tranzacția efectuată.

Pentru a finaliza înscrierea va trebui să încărcați dovada de plată în câmpul „Dovada de plată” pe care îl găsiți în secțiunea “Contul meu”. Dacă totul a fost corect realizat, veți primi confirmarea înscrierii din partea echipei noastre.

Care este perioada de înscriere?

Perioada în care vă puteți înscrie la Simulare este 21 martie - 7 mai 2022.

Care este cuantumul taxei de participare?

Cuantumul taxei de participare este 120 de lei și NU include eventualele comisioane percepute de bancă.

Până când pot plăti taxa?

Puteți plăti taxa până pe data de 7 mai 2022, ora 23:59.

Unde plătesc taxa?

Taxa se achită în contul Societății Studenților în Medicină din București, deschis la BRD, sucursala I.C. Brătianu: RO69BRDE410SV72489444100. Plata taxei se poate face prin depunere la ghișeu, transfer bancar prin internet banking, dar și plată online prin intermediul platformei euplatesc.ro. Nu se vor accepta alte metode de plată! (de exemplu mandat poștal, cash, etc).

În cazul în care plata este efectuată de către altă persoană decât participantul, vă rugăm să indicați la „Mențiuni” numele participantului/participanților în momentul în care se achită taxa.

Pentru plata online prin intermediul platformei euplatesc.ro integrată în site-ul simulare.ssmbucharest.ro NU este nevoie de menționarea numelui participantului, deoarece în momentul în care participantul intră în cont și accesează secțiunea de plată online, numele de cont se va asocia automat cu tranzacția efectuată.

Ce fac dacă doresc să mi se restituie taxa?

Taxa este nereturnabilă.

Când primesc confirmarea încărcării dovezii de plată?

Confirmările nu se efectuează automat, din acest motiv nu ar trebui să vă îngrijorați în caz că încă nu ați primit validarea. Acestea se vor realiza în cel mult două săptămâni de la încarcarea dovezii de plată.

Cine poate participa la Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină din cadrul UMF „Carol Davila” din București?

La Simulare poate participa orice elev de liceu care se pregătește în vederea susținerii Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină, indiferent de clasă.

Cine concepe subiectele examenului de Simulare?

Subiectele de examen sunt realizate de cadre universitare ale Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Ce fac dacă am intrat în contact cu o persoană COVID pozitiv/am fost diagnosticat/ă cu SARS-CoV-2?

NU le este permis accesul persoanelor confirmate cu virusul SARS-CoV-2, aflate în izolare/carantină sau care sunt contacți direct al unei persoane confirmate cu SARS-CoV-2.

Pentru înscrierea la Simularea pentru Medicină Dentară sau Farmacie este suficient contul făcut pe acest site?

NU. Acest site este DOAR pentru înscrierea la Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină. De organizarea celorlalte simulări se ocupă SSFB (pentru Farmacie) și LSMDB (pentru Medicină Dentară).

Pagina oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină a UMF „Carol Davila” din București

ÎnscriereContul meuNu te descurci?

Calendar

21
Martie
Lansarea oficială a site-ului Simulării

Așteptarea a luat sfârșit! Participanții care vor să cunoască toate informațiile legate de examenul Simulării pot accesa acum linkurile către „Regulament” și „Întrebări Frecvente”.

21
Martie
Începerea înscrierilor

Începând cu această zi, echipa de organizare dă startul înscrierilor! Accesând linkul Înscriere vă puteți crea contul, iar după realizarea plății vă puteți încărca chitanța în secțiunea Contul Meu.

07
Mai
Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării

Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament”.

21
Mai
Simularea Examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!