Întrebări frecvente – Simulare XIII

26 martie 2022

Știm că perioada aceasta este una încărcată și stresantă pentru orice elev de clasa a XII-a. În mod inevitabil, ești cuprins de febra admiterii și emoția unui nou început, iar cel mai probabil mintea ta este acaparată de o serie infinită de întrebări. Pentru a te ajuta să scapi de emoții, venim în întâmpinarea ta cu o serie de întrebări frecvente legate de detaliile organizatorice cu privire la Simulare, astfel încât ziua de 21 mai să te găsească pregătit. ⌛

❓𝐂𝐮𝐦 𝐩𝐨𝐭 𝐩𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐢𝐩𝐚 𝐥𝐚 𝐒𝐢𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫𝐞?

Toți participanții care doresc să susțină Simularea trebuie să se înscrie pe site până la data de 7 Mai, ora 23:59, parcurgând următorii pași: Crează-ți cont pe site-ul oficial al Simulării, https://simulare.ssmbucharest.ro/, în secțiunea ,,Înscriere”; Achită taxa de participare în valoare de 120 RON, apoi încarcă în cont dovada plății sub forma unei fotografii; Verifică-ți constant adresa de email, unde vei primi confirmarea plății în decurs de maximum 2 săptămâni.

❓ 𝐏𝐫𝐢𝐧 𝐜𝐞 𝐦𝐞𝐭𝐨𝐝𝐞 𝐬𝐞 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚 𝐩𝐥𝐚𝐭𝐚?

Plata taxei se poate realiza direct online, pe site-ul Simulării sau prin depunere la ghișeu, transfer bancar sau prin internet banking. Nu se vor accepta alte metode de plată! (de exemplu mandat poștal, cash etc.)

❓ 𝐈̂𝐧 𝐜𝐚̂𝐭 𝐭𝐢𝐦𝐩 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐞𝐬𝐜 𝐩𝐞 𝐦𝐚𝐢𝐥 𝐥𝐢𝐧𝐤-𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐟𝐢𝐫𝐦𝐚𝐫𝐞 𝐚 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐮𝐥𝐮𝐢?

Ar trebui să primești instant email-ul de confirmare. Este foarte important să îți completezi corect adresa de email pe site! Nu uita să verifici și în spam! Dacă nu îl găsești, trimite-ne un email pe adresa contact.simulare@gmail.com, în care să ne descrii problema.

❓ 𝐃𝐚𝐜𝐚̆ 𝐚𝐦 𝐩𝐥𝐚̆𝐭𝐢𝐭 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐬̦𝐢 𝐢̂𝐧 𝐜𝐨𝐧𝐭 𝐚𝐩𝐚𝐫𝐞 ”𝐢̂𝐧 𝐚𝐬̦𝐭𝐞𝐩𝐭𝐚𝐫𝐞” 𝐜𝐡𝐢𝐚𝐫 𝐬̦𝐢 𝐝𝐮𝐩𝐚̆ 𝐜𝐚̂𝐭𝐞𝐯𝐚 𝐳𝐢𝐥𝐞, 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐯𝐫𝐞𝐨 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐥𝐞𝐦𝐚̆?

Validarea plății, și implicit a contului, este efectuată de către echipa noastră. Acest lucru se va realiza în termen de două săptămâni, numărul de participanți fiind mare. Din acest motiv, în cont apare mesajul „în așteptare”. După validarea plății, ești oficial înscris la Simularea Examenului de Admitere!

❓ 𝐂𝐢𝐧𝐞 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐢𝐳𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐬𝐮𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫𝐞?

Întrebările sunt formulate de cadrele didactice universitare ale Facultății noastre.

❓ 𝐒𝐢𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐠𝐫𝐞𝐚 𝐝𝐞𝐜𝐚̂𝐭 𝐚𝐝𝐦𝐢𝐭𝐞𝐫𝐞𝐚?

Scopul Simulării este acela de a oferi studenților șansa să se acomodeze cu formatul examenului de admitere. Prin urmare, simularea se va desfășura în condiții fidele examenului atât în ceea privește formatul și dificultatea întrebărilor cât și timpul pus la dispoziție participanților, dar și metoda de completare a borderoului.

❓ 𝐔𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞 𝐯𝐚 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚 𝐒𝐢𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫𝐞𝐚? Anul acesta simularea se va desfășura în mai multe locații din București ce urmează să fie anunțate în curând.

❓ 𝐒𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐩𝐚̆𝐬𝐭𝐫𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐬̦𝐢 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐞𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐞 𝐚 𝐒𝐢𝐦𝐮𝐥𝐚̆𝐫𝐢𝐢?

Anul acesta, ținând cont de faptul că autoritățile centrale au renunțat la prelungirea stării de alertă ca urmare a evoluției contextului epidemiologic, simularea se va organiza în format EXCLUSIV FIZIC. Prin urmare nu va mai exista opțiunea de a susține simularea online pentru niciunul dintre participanți. Cu toate acestea, metodele de protecție (precum purtarea măștii) rămân recomandate.

❓ 𝐂𝐮 𝐜𝐞 𝐝𝐨𝐜𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐦𝐚̆ 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐢𝐧𝐭 𝐥𝐚 𝐒𝐢𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫𝐞?

Accesul în sala de examen se va face doar pe baza Cărții de Identitate (în format original) și a dovezii de achitare a taxei de participare.

❓ 𝐂𝐞 𝐭𝐫𝐞𝐛𝐮𝐢𝐞 𝐬𝐚̆ 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐢𝐧𝐭 𝐜𝐚 𝐝𝐨𝐯𝐚𝐝𝐚̆ 𝐚 𝐩𝐥𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢?

Dacă ai achitat taxa prin intermediul platformei euplătesc.ro, va trebui să ne arăți mail-ul de confirmare fie imprimat, fie în format electronic, pe telefon. Dacă ai folosit transfer bancar, ai posibilitatea de a descărca dovada plății de pe aplicația bancară.

❓ 𝐔𝐧𝐝𝐞 𝐬𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐚𝐟𝐢𝐬̦𝐚 𝐫𝐞𝐳𝐮𝐥𝐭𝐚𝐭𝐞𝐥𝐞?

Rezultatele se vor publica pe internet, pe site-ul oficial al Simulării, dar din motive ce țin de GDPR, vom afișa un cod unic în locul numelui fiecărui participant. Astfel, deși vei putea afla doar punctajul propriu, îți vei putea forma totuși o idee în legătură cu poziția ta în clasamentul general.

❓ 𝐈̂𝐧 𝐳𝐢𝐮𝐚 𝐒𝐢𝐦𝐮𝐥𝐚̆𝐫𝐢𝐢 𝐬𝐞 𝐯𝐨𝐫 𝐦𝐚𝐢 𝐨𝐫𝐠𝐚𝐧𝐢𝐳𝐚 𝐬̦𝐢 𝐚𝐥𝐭𝐞 𝐚𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚̆𝐭̦𝐢𝐢?

După Simulare toți participanții vor avea șansa să participe la Târgul de Proiecte, unde vor putea să se familiarizeze cu experiența facultății povestită de studenți, dar și cu oportunitățile de voluntariat din cadrul societății noastre, SSMB.

💡 Sperăm că ți-am fost de ajutor! Nu uita să verifici Regulamentul, disponibil pe https://simulare.ssmbucharest.ro/ și să ne urmărești pe rețelele de socializare pentru a avea la dispoziție toate informațiile cu privire la desfășurarea Simulării Examenului de Admitere:

Mereu alături de tine,

Echipa de Organizare a Simulării Examenului de Admitere

#HaiLaSimulare

Pagina oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină a UMF „Carol Davila” din București

ÎnscriereContul meuNu te descurci?

Calendar

21
Martie
Lansarea oficială a site-ului Simulării

Așteptarea a luat sfârșit! Participanții care vor să cunoască toate informațiile legate de examenul Simulării pot accesa acum linkurile către „Regulament” și „Întrebări Frecvente”.

21
Martie
Începerea înscrierilor

Începând cu această zi, echipa de organizare dă startul înscrierilor! Accesând linkul Înscriere vă puteți crea contul, iar după realizarea plății vă puteți încărca chitanța în secțiunea Contul Meu.

07
Mai
Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării

Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament”.

21
Mai
Simularea Examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!