Drumul Participantului către Simulare XIII

24 martie 2022

„𝐶𝑟𝑒𝑑𝑒 𝑐𝑎̆ 𝑝𝑜𝑡̦𝑖 𝑠̦𝑖 𝑣𝑒𝑖 𝑓𝑖 𝑑𝑒𝑗𝑎 𝑙𝑎 𝑗𝑢𝑚𝑎̆𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑑𝑟𝑢𝑚𝑢𝑙𝑢𝑖.”

𝑇ℎ𝑒𝑜𝑑𝑜𝑟𝑒 𝑅𝑜𝑜𝑠𝑒𝑣𝑒𝑙𝑡

Ştim că perioada premergătoare Admiterii este una încărcată pentru elevi, aşa că ne dorim să facilităm drumul acestora către Simulare XIII, prin prezentarea acestuia pas cu pas şi prin explicații cât mai clare.

1️⃣ Astfel, prima etapă a înscrierii este reprezentată de 𝗰𝗿𝗲𝗮𝗿𝗲𝗮 𝘂𝗻𝘂𝗶 𝗰𝗼𝗻𝘁 𝗽𝗲 𝘀𝗶𝘁𝗲-𝘂𝗹 𝗼𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝗹 𝗮𝗹 𝗦𝗶𝗺𝘂𝗹𝗮̆𝗿𝗶𝗶 (https://simulare.ssmbucharest.ro/), prin accesarea secțiunii „Înscriere”.

2️⃣ Cel de-al doilea pas este reprezentat de 𝗲𝗳𝗲𝗰𝘁𝘂𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗽𝗹𝗮̆𝘁̦𝗶𝗶, online, pe site-ul oficial al Simulării, sau prin depunere la ghișeu, transfer bancar ori internet banking şi încărcarea pe site a dovezii plății. În continuare, vei primi e-mailul de confirmare în decurs de maximum 2 săptămâni de la încărcarea acesteia.

3️⃣ Următorul pas constă în verificarea 𝗿𝗲𝗽𝗮𝗿𝘁𝗶𝘇𝗮̆𝗿𝗶𝗶 𝗽𝗲 𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗶 𝘀̧𝗶 𝘀𝗮̆𝗹𝗶 a participanților, în săptămâna Simulării.

4️⃣ Ultimul pas către Simulare este reprezentat însăşi de prezența în ziua Simulării, cu un act de identitate şi dovada plății. Aceasta poate fi reprezentată de un screenshot al tranzacției în cazul achitării online pe platforma euplatesc.ro, sau de chitanță în cazul plății la ghişeu, transferului bancar sau internet banking.

💬 În cazul în care întâmpini dificultăți pe parcursul înregistrării sau ai nevoie de informații suplimentare, îți recomandăm să accesezi secțiunea „Întrebări frecvente” de pe site (https://simulare.ssmbucharest.ro/intrebari-frecvente/), dar și să consulți Regulamentul Simulării (https://simulare.ssmbucharest.ro/regulament/).

💻 Cu toate acestea, dacă ai în continuare nelămuriri, nu ezita să ne contactezi pe adresa de e-mail (contact.simulare@gmail.com) și vei primi răspunsul în cel mai scurt timp posibil.

🙌 Suntem bucuroși că ai ales să faci acest pas către îndeplinirea visului tău! Îți reamintim că Simularea se va desfășura în format FIZIC, în mai multe locații din Bucureşti, într-un cadru cât mai fidel Examenului de Admitere.

Mereu alături de tine,

Echipa de Organizare a Simulării Examenului de Admitere

#HaiLaSimulare

Pagina oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină a UMF „Carol Davila” din București

ÎnscriereContul meuNu te descurci?

Calendar

21
Martie
Lansarea oficială a site-ului Simulării

Așteptarea a luat sfârșit! Participanții care vor să cunoască toate informațiile legate de examenul Simulării pot accesa acum linkurile către „Regulament” și „Întrebări Frecvente”.

21
Martie
Începerea înscrierilor

Începând cu această zi, echipa de organizare dă startul înscrierilor! Accesând linkul Înscriere vă puteți crea contul, iar după realizarea plății vă puteți încărca chitanța în secțiunea Contul Meu.

07
Mai
Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării

Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament”.

21
Mai
Simularea Examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!