Despre noi

SSMB » Despre noi

Societatea Studenţilor în Medicină din Bucureşti cunoscută şi sub abrevierile SSM sau SSMB, a fost înfiinţată la 1 ianuarie/13 ianuarie 1875, la şase ani după întemeierea Facultăţii de Medicină din Bucureşti şi la optsprezece ani după prima societate ştiinţifică a medicilor din Bucureşti (Societatea Medicală Ştiinţifică – 1857).

Site-ul nostru

Știai că…?

• Simularea este singurul eveniment premergător admiterii recunoscut de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” și reprezintă un proiect emblematic în cadrul SSMB, care vine în sprijinul tuturor persoanelor ce se pregătesc în vederea susținerii examenului de admitere la Facultatea de Medicină.

• Prin participare ai posibilitatea de a susține un examen organizat în condiții asemănătoare cu admiterea propriu-zisă.

• Prima ediție a Simulării a avut un număr de 400 participanți, ajungând în prezent la un număr de 2900.

Organizarea evenimentului implică un număr de 30 de voluntari ce muncesc zi de zi pentru a vă oferi o experiență cât mai reală.

• 90% dintre participanți susțin faptul că după Simulare pregătirea lor a fost mult mai eficientă, având experiența modului în care pot fi formulate întrebările.

• Simularea își propune să vă încurajeze să descoperiți informații noi, ce vor putea fi aprofundate ulterior, astfel încât în ziua examenului să fiți pregătiți pentru cele mai bune rezultate.

Târgul de activități organizat post examen este un prilej de a cunoaște noi colegi, de a împărtăși idei și de a fi pentru câteva ore în pielea unui student la medicină.

Pagina oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină UMF „Carol Davila”

ÎnscriereContul meuNu te descurci?

Calendar

09
Aprilie
Lansarea oficială a site-ului Simulării

Așteptarea a luat sfârșit! Participanții care vor să cunoască toate informațiile legate de examenul Simulării pot accesa acum linkurile către „Regulament” și „Întrebări Frecvente”.

09
Aprilie
Începerea înscrierilor

Începând cu această zi, echipa de organizare dă startul înscrierilor! Accesând linkul Înscriere vă puteți crea contul, iar după realizarea plății vă puteți încărca chitanța în secțiunea Contul Meu.

07
Mai
Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării

Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament”.

22
Mai
Simularea Examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!