Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină

SSMB » Simularea Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină

Societatea Studenților în Medicină din București, în colaborare cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, are deosebita plăcere de a anunța organizarea celei de-a noua ediții a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină, ce va avea loc în data de 19 mai 2018.

Simularea, fiind singurul eveniment de acest gen recunoscut de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, reprezintă un proiect emblematic în cadrul SSMB, care vine în sprijinul tuturor persoanelor ce se pregătesc în vederea susținerii examenului de admitere la Facultatea de Medicină, oferindu-le posibilitatea de a participa la un examen organizat în condiții asemănătoare cu admiterea propriu-zisă. Prin intermediul acestuia, elevii își pot testa nivelul de cunoștințe acumulate și se pot familiariza totodată cu atmosferă și condițiile de examen, verificându-și capacitatea de a se adapta și de a rezolva cerințele în timpul alocat și în condițiile presiunii și emoțiilor aferente oricărei evaluări oficiale.

În fiecare an, peste 2000 de elevi participă la Simulare. Acest număr impresionant reflectă, pe de o parte, profesionalismul și seriozitatea de care SSMB a dat dovadă în demararea acestui proiect, dar totodată conferă veridicitate rezultatelor, întrucât fiecare candidat își poate aprecia poziția într-un clasament final cu un număr de contracandidați apropiat de cel de la examenul de admitere.

Dincolo de latura academică, în cadrul simulării se organizează o serie de evenimente non-formale precum turul facultății, târguri de prezentare, jocuri și alte activităti, iar cu această ocazie elevii îți pot cunoaște viitorii colegi, care le vor vorbi despre posibilitătile de implicare în activități de voluntariat în timpul studenției și despre viața de medicinist la UMFCD.

Echipa responsabilă de eveniment este reprezentată de studenți motivați, dornici de implicare și instruiți în domeniul în care activează și care, pe baza experienței anterioare, vor duce simularea examenului de admitere la standarde cât mai apropiate de admiterea oficială.

Vă așteptăm cu drag,

Echipa de Organizare

Pagina oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină UMF „Carol Davila”

ÎnscriereContul meu

Calendar

26
Februarie
Lansarea oficială a site-ului Simulării

Așteptarea a luat sfârșit! Participanții care vor să cunoască toate informațiile legate de examenul Simulării pot accesa acum linkurile către „Regulament” și „Întrebări Frecvente”.

26
Februarie
Începerea înscrierilor

Începând cu această zi, echipa de organizare dă startul înscrierilor, accesând linkul “Înregistrare” vă puteți crea contul, iar după realizarea plății vă puteți încărca chitanța în secțiunea “Contul Meu”.

13
Aprilie
Ultima zi de înscrieri pe site-ul oficial al Simulării

Ultima zi de înscriere pe site-ul oficial al Simulării. Ulterior, pentru a finaliza procesul de înscriere, va trebui să vă realizați un cont și pe platforma Universității. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament”.

18-27
Aprilie
Perioada de înscriere pe platforma Universității

În această perioadă are loc ultima etapă a procesului de înscriere la Simulare. În data de 17 Aprilie veți primi un email cu linkul către platforma Universității pentru a completa o serie de date și astfel veți finaliza înscrierea. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament”.

19
Mai
Simularea examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!