De ce să participi la Simulare?

2 aprilie 2022

💡 Ca orice altă provocare, pregătirea pentru Examenul de Admitere poate fi mai ușor traversată cu o strategie bine aleasă și atent pusă la punct. Dacă nu ești încă pe deplin convins că participarea la Simulare pe 𝟐𝟏 𝐌𝐀𝐈 te va ajuta, îți prezentăm câteva motive pentru care este o experiență cât se poate de necesară în parcursul pregătirii tale. 

𝟭. 𝗙𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗮𝗿𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗰𝘂 𝗺𝗼𝗱𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗱𝗲𝘀𝗳𝗮̆𝘀̦𝘂𝗿𝗮𝗿𝗲 𝗮𝗹 𝗘𝘅𝗮𝗺𝗲𝗻𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗱𝗲 𝗔𝗱𝗺𝗶𝘁𝗲𝗿𝗲

La Simulare, îți vei putea testa capacitatea de a face față unui mediu care transpune cu exactitate tot ceea ce presupune Examenul de Admitere – de la provocarea încadrării în timpul alocat, până la rezolvarea unor modele de grile ce respectă formatul celor de la Admitere, realizate de către cadre didactice din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București. 📚

𝟮. 𝗘𝘃𝗮𝗹𝘂𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗰𝘂𝗻𝗼𝘀̦𝘁𝗶𝗻𝘁̦𝗲𝗹𝗼𝗿 𝗮𝗰𝘁𝘂𝗮𝗹𝗲 𝘀̦𝗶 𝗽𝗼𝘇𝗶𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗽𝘂𝗻𝗰𝘁𝗮𝗷𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗶̂𝗻𝘁𝗿-𝘂𝗻 𝗰𝗹𝗮𝘀𝗮𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗰𝘂 𝘁𝗼𝘁̦𝗶 𝗰𝗼𝗻𝗰𝘂𝗿𝗲𝗻𝘁̦𝗶𝗶

Un avantaj categoric al participării la Simulare îl reprezintă testarea noțiunilor acumulate până în momentul respectiv, aspect ce îți va permite descoperirea punctelor asupra cărora este necesar să mai insiști până la momentul Admiterii. 📊

De asemenea, poziția aferentă punctajului obținut orientează toți concurenții într-un clasament final ce va fi disponibil după finalizarea Simulării, astfel încât vei putea vedea cu ușurință unde te situezi în momentul respectiv, raportat la toți ceilalți participanți. 📈

𝟯. 𝗔𝗰𝗰𝗲𝘀𝘂𝗹 𝗹𝗮 𝗼 „𝗹𝘂𝗺𝗲 𝗻𝗼𝘂𝗮̆”, 𝗽𝗹𝗶𝗻𝗮̆ 𝗱𝗲 𝗼𝗽𝗼𝗿𝘁𝘂𝗻𝗶𝘁𝗮̆𝘁̦𝗶

🗣 Ești curios să afli ce presupune voluntariatul în SSMB? Vrei să știi mai multe despre experiența facultății povestită direct de studenții mai mari? Îți dorești să afli cum vei putea studia, o perioadă, medicina într-o țară străină prin proiecte precum Erasmus? 🌏

Dacă răspunsul tău este „da” la una dintre aceste întrebări, atunci nu trebuie să ratezi participarea la Târgul de Proiecte, ce va avea loc imediat după Simulare, în Palatul Facultății de Medicină. Aici, te vei putea familiariza cu toate oportunitățile la care vei avea acces în calitate de student. 

Examenul de Admitere se apropie cu pași repezi. Profită din plin de experiența Simulării, care a sprijinit până acum alte 1️⃣2️⃣ generații de medici în pregătirea lor. 

Pentru a-ți rezerva un loc, înregistrează-te pe site-ul oficial al Simulării,  https://simulare.ssmbucharest.ro/, 𝗽𝗮̂𝗻𝗮̆ 𝗹𝗮 𝗱𝗮𝘁𝗮 𝗱𝗲 𝟳 𝗠𝗔𝗜 𝟮𝟬𝟮𝟮, prin accesarea secțiunii “Înscriere”. 

Rămâi la curent cu toate noutățile despre eveniment și continuă să ne urmărești pe paginile noastre: 

Mereu alături de tine,

Echipa de Organizare a Simulării Examenului de Admitere

#HaiLaSimulare

Pagina oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină a UMF „Carol Davila” din București

ÎnscriereContul meuNu te descurci?

Calendar

21
Martie
Lansarea oficială a site-ului Simulării

Așteptarea a luat sfârșit! Participanții care vor să cunoască toate informațiile legate de examenul Simulării pot accesa acum linkurile către „Regulament” și „Întrebări Frecvente”.

21
Martie
Începerea înscrierilor

Începând cu această zi, echipa de organizare dă startul înscrierilor! Accesând linkul Înscriere vă puteți crea contul, iar după realizarea plății vă puteți încărca chitanța în secțiunea Contul Meu.

07
Mai
Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării

Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament”.

21
Mai
Simularea Examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!