Cum plătești taxa de înscriere la Simulare?

3 aprilie 2022

 👥 Your worries, our concerns. Pentru că am observat că există foarte multe întrebări legate de achitarea taxei de participare la Simulare, am hotărât să venim în ajutorul vostru cu câteva detalii suplimentare cu privire la acest subiect. 

💳 După ce ți-ai creat cont pe site-ul oficial al Simulării (https://simulare.ssmbucharest.ro/), urmează să achiți taxa de participare în valoare de 120 RON. Metodele de plată disponibile sunt următoarele:

– plată directă pe site (prin intermediul platformei euplatesc.ro);

– plată realizată prin intermediul unei bănci:

📄 Ulterior, va trebui să încarci dovada plății în contul tău de participant, sub forma unei fotografii.

❗️ 𝐀𝐓𝐄𝐍𝐓̦𝐈𝐄:  În ziua Simulării, alături de 𝐚𝐜𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐢𝐝𝐞𝐧𝐭𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 (în original), va trebui să prezinți și dovada plății (dacă ai achitat taxa prin intermediul platformei euplătesc.ro, va trebui să ne arăți mail-ul de confirmare fie imprimat, fie în format electronic, pe telefon, iar în cazul în care ai folosit serviciul unei bănci, poți descărca dovada plății de pe aplicația bancară).

✅ După ce ai parcurs acești pași, nu mai ai altceva de făcut decât să aștepți 𝐯𝐚𝐥𝐢𝐝𝐚𝐫𝐞𝐚. Este de menționat faptul că validarea este realizată manual de către membrii Echipei de Organizare. Dat fiind numărul mare de participanți, procesul poate dura până la 2 săptămâni, perioada în care vei avea afișat în cont mesajul ,,În așteptare”. 

După validarea plății, 𝐞𝐬̦𝐭𝐢 𝐨𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 𝐢̂𝐧𝐬𝐜𝐫𝐢𝐬 𝐥𝐚 𝐒𝐢𝐦𝐮𝐥𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐄𝐱𝐚𝐦𝐞𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐀𝐝𝐦𝐢𝐭𝐞𝐫𝐞. Astfel, vei fi cu un pas mai aproape de momentul mult așteptat! ⏳

Nu mai sta pe gânduri și #HaiLaSimulare ! Înscrierile se pot realiza până la data de 𝟕 𝐌𝐚𝐢 𝟐𝟎𝟐𝟐. Nu rata șansa de a-ți testa cunoștințele și abilitățile. 

💡 Sperăm că ți-am fost de ajutor. Nu uita să consulți și Regulamentul disponibil pe site-ul oficial al Simulării: https://simulare.ssmbucharest.ro/regulament

👀 Rămâi cu ochii pe paginile noastre de social media pentru a afla toate noutățile legate de eveniment:

Mereu alături de tine,

Echipa de Organizare a Simulării Examenului de Admitere

#HaiLaSimulare

Pagina oficială a Simulării Examenului de Admitere la Facultatea de Medicină a UMF „Carol Davila” din București

ÎnscriereContul meuNu te descurci?

Calendar

21
Martie
Lansarea oficială a site-ului Simulării

Așteptarea a luat sfârșit! Participanții care vor să cunoască toate informațiile legate de examenul Simulării pot accesa acum linkurile către „Regulament” și „Întrebări Frecvente”.

21
Martie
Începerea înscrierilor

Începând cu această zi, echipa de organizare dă startul înscrierilor! Accesând linkul Înscriere vă puteți crea contul, iar după realizarea plății vă puteți încărca chitanța în secțiunea Contul Meu.

07
Mai
Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării

Ultima zi de înscriere și plată pe site-ul oficial al Simulării. Pentru mai multe detalii puteți accesa secțiunea „Regulament”.

21
Mai
Simularea Examenului de Admitere

A venit momentul să ne testăm capacitățile! Multă baftă tuturor!